Emma

Tankar och annat skit

Utvärdering

Kategori: allt möjligt

Här kommer en utvärdering av kvällens provträning med Stöpen IBK:
Stöpen, vilken är platsen där träningarna äger rum, ligger strax utanför Skövde och för att ta mig dit hakade jag på en tjej, Caroline, som åker bil härifrån stan. Hon plockade upp mig 17.30 och så begav vi oss. Jag erkännde ganska snabbt att jag faktiskt var nervös. Hon lugnade mig genast med att säga det jag behövde höra. Mycket möjligt att hon lyckade för att hon läser socialpsykologi. Bra tänkt, det är precis det jag läser. Hon har dock läst ett år längre och läser den andra inriktningen men ändå. Kom fram, hälsade på tjejerna, värmde upp och så kom provet .. Kondition har jag, den är faktiskt på topp. Hanteringen av klubba och boll var väl inte på samma nivå men jag tycker själv att jag klarade mig väldigt bra. Jag vet även vart jag ska vara och vad jag ska göra, sen ska jag göra det också. Men som en sann Höglundare var jag (enligt mig själv) en (av de få) som faktiskt skrek, vågade ta närkamper och ger mig inte när jag väl bestämt mig. Okej, det kanske inte var en jätteseriös träning men man kan ju inte strunta i att jobba för det. Platsar gör jag, ge mig någon månad med seriös träning så kommer jag att ha full koll på klubban också.

Morgondagen är inom räckhåll

Kategori: allt möjligt

Imorgon är det dags. Klubban ska få känna hur det är att vara på planen igen.
Jag är skitnervös.

Jag har upptäckt att:

Kategori: allt möjligt

när jag pysslar, syr, fixar i garderoben, löser sudoku eller gör annat skoj hemma har jag alltid radion på (vuxenpoäng:tvn är utbytt mot radion) men jag uppmärksammade idag att jag faktiskt pratar med mig själv. Det jag inte vet är om jag alltid har gjort det eller om det är något jag börjat med nu. Jag måste ändå säga att det är ganska mysigt för oftast går jag och smågnabbar med mig själv. Nu när jag skriver det här märker jag att jag utmålar mig själv som knäpp men jag som socialpsykolog anser att jag bearbetar och formar min identitet genom detta. All cred till dom som vågar prata med sig själva när de är ute bland folk, även fast detta kan verka enstörigt.
Att tvn är utbytt mot radio beror på att jag är så fruktansvärt dålig på att titta på tv-nyheter och jag får bara tidningen typ en gång i veckan. För att kunna hänga med lite och utveckla någonting (vet inte vad men det är väl alltid bra att utveckla något) så bytte jag rutin och får på köpet bra musik och annat kul.

Mannen jag skulle vilja ha..

Kategori: allt möjligt

..som granne..
Han har fått mina tangenter att slitas förr och är värd att få det igen. Plura Jonsson. Jag tror att han är en person med oändligt många historier, tänk att få ha en sådan man som granne. Dessutom håller hans matprogram, liksom magen, alltid samma mått. Stor variation på "idoler" och musiken som spelas under den timman är alltid värd att leta upp dagen efter. Den blir oftast grunden för en ny spellista. Så, Plura. Han får i alla fall fylla min ruta en timma i veckan, maten bryr jag mig inte så mycket om men det är i alla fall en fröjd för både ögat och örat.

Dags att byta?

Kategori: allt möjligt

Jag är beredd på att byta ut "Slövde" mot det egentliga namnet Skövde. För att ni ska förstå varför måste jag
berätta om min dag.´
Den började hemma med frukost, diskning, lite allmänt plock och fortsatte i skolan med 2 timmars föreläsning. När klockan slagit 15 gick vi vidare till "statytorget" och fick i oss varsin glass. Väl där kunde vi konstatera att det faktiskt finns människor i alla möjliga åldrar, storlekar och stilar i denna stad. Efter några fågelincidenter begav vi oss till parken utanför mitt hus där vi tog upp roliga och mindre roliga ämnen. Strax innan 19 var det dags att säga hejdå och jag bänkade mig framför radion för hänga med i fotbollen som slutade med förlust. Därför beslutade jag mig för att jag ska banne mig vinna över mig själv idag och springa upp för berget som finns här. 2 km backe. Jag sprang, jag kom upp och jag fortsatte att springa. Då fick jag syn på staden. Denna stad som fått mitt tempo att nästan helt stanna av. Klockan var strax efter 21 och den var fortfarande upplyst. "Slövde" kanske har liv dygnet runt.. Insikten gav mig energi och det blev en löprunda på ca 8 km. Energin flödar och nu hoppas jag bara på att klubban lägga sig fint i handen och vara på min sida när jag ska provträna med Stöpen IBK. Då kommer hösten att fortsätta i samma andra som slutet av den här terminen.
Staden "Slövde" byter nu officiellt tillbaka till namnet Skövde.

Julius och Justin..

Kategori: allt möjligt

Lillebror påpekade igår att min blogg var så mycket tråkigare än mina äldre bröders blogg, "Dom har ju look-a-likes och sånt, det borde du också fixa". Nu är det så att jag inte jobbar så, men för Julius skull ska jag faktiskt lägga in kul grej som han spronsrade mig med ..
Justin Beaver?

Dagens låt:

Kategori: allt möjligt

Upp och ner, ner och upp. Grisen gal i granen topp.
'
Den får symbolisera den här dagen

Me, my self and I

Kategori: allt möjligt

Jag, O'learys och fotboll.. medan resten av stället tittade på hockey. Jag fick i alla fall fira en seger!

När jag ändå är igång..

Kategori: allt möjligt

..måste jag ta upp 'Superstylisten Jonas' också. Vilken man! Eller?
Ett glas vin, Jonas och något annat att göra under tiden så är kvällen räddad. Eller?
Jag vet faktiskt inte om jag ska tycka så bra om detta program. Hur är det möjligt att kunna göra ett program om en stylist som inte gör så mycket förutom att springa runt och peka på armband och titta på pojkar? Ska nog ge det en chans, i alla fall tills sporten börjar om 4 min då jag hoppas att få se något från allsvenskan!

Vår, åh du underbara vår!

Kategori: allt möjligt

ÖSK du fina ÖSK. En underbar start på våren. Tre poäng och fler ska det bli!
'
Jag har hittat mitt nya "titta-på-så-ofta-jag-får-tid-program" (inte så bra för att planeras efter men så bra att ha på istället för annat som går). En usel programidé men värt att titta på. Så mycket snyggt på samma plats i en hel timma, jag menar förståss 'Bachelorette Sverige'. De flesta killarna verkar ju vara nötter, lika så tjejen som får välja och vraka, men som sagt kul att titta på. Utseendefixerade killar, machokillar, töntiga killar som ändå ser bra ut, töntiga killar som inte ser bra ut, män och andra. Tjejigt, ja kanske, men jag tittar mer än gärna...

Dåligt Emma !

Kategori: allt möjligt

Sitter och talar illa om mig själv för mig själv pågrund av att jag alltid ska jobba på att hitta olika sociala nätverk. Jag har gått med i en kör och de har övning ikväll.. Samma kväll som ÖSKs premiärmatch äger rum ! Dåligt Emma. Det är inte alltid så bra att vilja vara social. Men så kom jag på att jag blev nere när jag blev själv i lägenheten efter att mitt besök hade åkt och tänkte att jag vill bo och vara där de jag älskar finns. Därför ska jag tillbringa min kväll med att se ösk ta säsongens tre första poäng !

2år ..

Kategori: allt möjligt

Har hört att man ska följa upp saker så för att återanknyta till "fenomenet årsdagar" så måste jag berätta om hur vi styrde upp vår 2-årsdag. Frukost, Sociologiföreläsning, promenad till kupan, handla mat, laga mat (vi tycker bättre om att laga egen mat tillsammans än att gå ut och äta), äta mat, film. Perfekt!!