Emma

Tankar och annat skit

Facebook för dem som inte vågar prata ..

Kategori: allt möjligt

Ändrade min status inatt från 'Singel' till 'I ett förhållande', efter 3 min kom första kommentaren, "Emmaaaaaa, vem är den lycklige?"
På morgonen idag, kl var nog runt 09.30, ropade mamma. "EMMA, vem har du ett förhållande med? Är han 23?" Hon hade sett min status, gått in och kollat loggen för att se vilka jag hade skrivit med och därmed sett att Wictor Börjesson var den senaste jag skrev med (då måste de ju bara vara tillsammans).
En kort stund senare gick jag in för att se vad som hänt, dock bara 5 kommentarer. Däremot kändes det stort att en kvinna som Birgitta Lovén hade uppmärksammat det!
Några kommentarer i skolan, plus sms från Moa Hällzon, en av mina närmaste, lite smått upprörd över att hon inte visste om något!
När jag kom hem hade de 5 utökats till 8 kommenterade, 1 logginlägg och 1 mail. (i skrivandets skull, kom också en chatt-fråga)

Glädjande att många reagerar, men är det inte lite konstigt att man inte blir mer misstänksam när någon (eller spec jag) helt plötsligt har ett förhållande? Kom igen, lita inte helt på facebook. Undantag för dem som inte vågar prata !

Dagens blondin

Kategori: allt möjligt

B - [...] så halkade jag på vårt golv [...] så nu funderar jag på att köpa såna där ....
P - sockeplast?
B - NEJ, inte såna blåa plastgrejer man sätter på skorna...

B = Blondin P = Person

Nu i skrivandets stund ser det inte så roligt ut, men det var kul när det utspelade sig !

Risbergska

Kategori: allt möjligt

Den skolan som så många kallar fantastisk okej jag kanske inte skulle säga så men den är bra. Fast ibland kan jag undra, finns det några mer pretentiösa människor i denna stad? Jag är tveksam.
Jag ska vara snyggast (+ mitt gäng för vi ser ju likadana ut). Jag ska skolka mest men ändå vara bäst. Jag ska vara den som kommer med flest ideér. Jag hälsa på så många som möjligt i korridoren.

Snälla, tagga ner lite så vore allt så mycket lättare.


Det känns bra efter en dag i skolan. Jättebra. (Snälla förstå irronin)

...

Kategori: allt möjligt

vissa dagar är bättre än andra !