Emma

Tankar och annat skit

hjälpt av flerbarnsföräldern

Kategori: allt möjligt

Klädhögarna skymtar bakom datorn men jag drar mig för att börja rota i hur mycket kläder det egentligen är, att garderobsdörren står öppen och visar tomma hyllor gör mig inte mer motiverad. Det kommer att ta lång tid att städa upp. Plötsligt dyker flerbarnsföräldrar upp i huvudet och jag tänker på hur de jämt måste plocka undan efter sina egenproducerade. Utmaningen att få garderoben att se snygg ut med bra struktur gör att jag kollar på skärmen och högarna om vart annat och koncetrationen på bloggen brister. Förslagen på hur jag bäst ska få in allt och på ett smidigt sätt kunna få ut plaggen igen är många, något borde funka. En lång natt ligger framför men att vakna med en fin garderob kommer att vara värt de missade sovtimmarna.

Hit, dit, tillbaka och bort igen!

Kategori: allt möjligt

Hösten är här och därmed också "full-fartslivet". Jag trivs som fisken i vattnet, handen i handsken och kaffet i koppen. Kär, uppbokad (inte fullbokad!) och förväntansfull. Alla förutsättningar för att det ska bli en bra höst. När kommer motgångarna?

När smattret tystnar får man ta tag i talet..

Kategori: allt möjligt

Många gånger har det smattrat från tangentborder för att placera bokstäverna i ordning och bildas till ett blogginlägg, men lika många gånger har jag hållt in den långa smala tangenten för att snabbt sudda bort allt. Tankarna som vill komma på print är många men helt plötsligt går det inte att forma meningar som har ett samanhang. Att spela FarmVille på Facebook där man vänsterklickar för att så, skörda och handla o.s.v. gör mig inte klokare heller.
   Är allt bara nedräkning till något som ska hända längre fram? Senast idag sa jag till en kompis att tänk på vad du känner idag inte vad du kommer att tänka om 2 veckor, sen kommer jag på mig själv att sitta och räkna ner till oändligt många saker. Nu är det bara 2 dagar kvar tills ett år i Immanuelskyrkan börjar, 28 dagar kvar tills min bror blir en man, 4 månader 1 vecka och 2 dagar kvar till julafton, 2 månader och 2 veckor tills jag förhoppningsvis åker till Tyskland..
   Nu tänkte jag ta bort allt igen för allting ovanför är bara tomma ord men jag måste väl starta om på nytt någonstans så att jag börja skriva påriktigt igen..

Bröllopet är nära och klänning är vald så nu ska jag bara kirra skor ! Tal? Ska jag som syster hålla sånt? Hm, jag är ingen bra talare men ..