Emma

Tankar och annat skit

tre myggbett och en löprunda

Kategori: allt möjligt

Hm, är det jag som springer långsamt eller myggorna som flyger fort om jag lyckas få 3 myggbett under en löprunda ..

gå fri bara därför?

Kategori: allt möjligt

Våldtäktsmän kan endast dömmas om det finns andra bevis än offrets berättelse. Tänk hur många färre som kommer att dömmas nu, för i hur många fall finns det fler bevis? Ska man kunna bli fri bara därför? Jag tror att i och med det här kommer färre offer att anmäla våldtäkter och fler förövare kommer att gå fria ... Eller?

tiden ..

Kategori: allt möjligt

är inte något som växer på träd, men jag njuter !

Raised by a Superwoman

Kategori: allt möjligt

Att Sara är i Tyskland tycker jag är kul för hennes skull, för mig är det väl sådär. Dock gör hon fortfarande, fast det är långt mellan oss, ett starkt intryck på mig. Det är inte alltid man bara kan se ett namn, i det här fallet Superwoman, och känna att en sak blir lättare.

Dessutom hade jag Moa till hjälp inatt ! Att veta att en person som hon tycker om mig och går en timma mitt i natten för att jag ska "göra ett ärende" gör mig glad!!

Omringad av älskande (och älskade) människor och lärd av en Superwoman ! Så bra är det inte många som har det!!

enkelriktat eller dubbelfiligt?

Kategori: allt möjligt

Måste man bestämma sig för en eller kan man ta det bästa av två?

Kallt regn..

Kategori: allt möjligt

.. föll ner över staden Örebro, ändå bestämde vi oss för att ta ett nattdopp i Säbylund. Kallt men uppfriskande var kommentarerna när vi, efter ett tvåsekunders dopp, åkte hemåt igen.

Moget !

Kategori: allt möjligt

Att inte ens säga hej när vi råkar mötas är väl fruktansvärt töntigt.. Det skulle väl inte vara så hemligt att jag skulle bli totaldissad heller men man kan väl göra det med lite stil i alla fall !

Nu ändrar jag !

Kategori: allt möjligt

Än en gång har jag lyckats med att inte lägga mig i sängen tidigt. Istället städar jag som en galning för att jag vill ha förändring. Rummet har ännu en gång genomgått en make-over. För att vara lite ego så är det nog det bästa jag åstakommit med det här rummet, speciellt nöjd är jag med uppsättningen av glajjerna.

Fucking Åmål

Kategori: allt möjligt

Det är alltid lika förvånansvärt hur bra filmen är. Eller egentligen inte, jag vet att jag alltid kommer att tycka att det är den bästa filmen.

hönö ..

Kategori: allt möjligt

..står det i kalendern ! Jag och bror min sätter oss i bilen ikväll för att åka till Göteborg och Hönö. Dock vill vädret inte vara fint nu när vi beger oss men vi ska nog klara några dagar tillsammans :D Har precis packat färdigt och det blev lite mer än vad jag hade tänkt mig, men så har jag ju en pappa som är värre än en 14-årig tjej. Han har ringt flera gånger för att han har glömt något som jag får ta med,, byxor, skärp, ett par byxor till, inlines osv¨.  Men det är ju fashion på Hönö så tre ombyten/dag är ju nästan så att man ligger i underkant.

känslokall, hård och osympatisk...

Kategori: allt möjligt

..jovisst, men jag är inte så kaxig när det plötsligt (för säkert 100 gången idag) slår mig att Sara åker från Örebro till Tyskland om bara 4.5 timmar. Däremot lättar hjärtat lite när jag tänker på att hon kommer att vara bäst i Tyskland, hon är ju trots allt Superwoman. Jag säger ofta: "man blir som man umgås" och finns det bara en uns av sanning i detta så ska väl jag klara mig också .. Eller ?

familjeföretag ..

Kategori: allt möjligt

..javisst ! Jobbar på folkhögskolan idag.
Sen blir det hejdå-fika .. Surt !