Emma

Tankar och annat skit

Fundering

Kategori: allt möjligt

Hur får man alla popcorn i en popcornpåse att vara så perfekta? Alla är stora och runda.. Små barn som sitter och plockar? Annars vill jag ha en sån maskin som gör perfekta popcorn!

Semester !

Kategori: allt möjligt

Efter nio veckors jobb får jag mina 10 dagars ledighet. Här är planen för dessa dagar: först beger jag mig till mina barndomsminnens stad Örebro. Hänger med familjen, träffar lite folk och kan förhoppningsvis njuta av att jag inte har några planer (ger mig själv ett "lycka till"). Efter ett par dagar där drar jag vidare till Åland och nya minnen. Stannar där några dagar för att sen komma tillbaka till verkligheten i Skövde. Jag ser fram emot hösten (det mesta med den) och tror fortfarande att 2012 kommer att vara ett av de bästa åren i mitt liv.
'
Sidospår: har lärt mig när man ska skriva 'fram emot' och när man ska skriva 'framemot'. http://www.spraknamnden.se/sprakladan/ShowSearch.aspx?id=id=61470;objekttyp=lan

Skryt om mig!

Kategori: allt möjligt

Än en gång är jag stolt över gårdagens "hemmasingel-kväll".. Städade, diskade (har inte gjort det på ett tag så det blev x3) och tvättade. Allt fixande varvade jag med att titta på serien 'Hart of Dixie'. Idag fortsatte jag min duktighet genom att baka en morotskaka och nu är träningskläderna på så jag ska trotsa tröttheten och springa lite.. för ikväll kommer Sara och då ska morotskakan ätas!
Det var dagens skryt om mig. Shit, jag är så sjukt bra!

Imorgon är..

Kategori: allt möjligt

..drar Frizon igång. Jag hoppas för allas skull att jag gjort mitt jobb. Har svårt att sova så jag är nog mer nervös än jag tidigare erkänt.
-Kanske inte så konstigt att du inte somnar när du sitter framför datorn
För det första sitter jag inte, jag ligger fram för datorn. För det andra så har jag försökt men tänkte att jag skulle trötta ut mig med lite datatid.
Öppnade mailen precis.. Gillar att folk skickar frågor nu, 8 timmar innan funktionärssamlingen ..