Emma

Tankar och annat skit

några timmar av en annan jag...

Kategori: allt möjligt

Igår beaktade jag min kvinnliga sida, eller jag kanske ska säga beaktade en kvinnlig sida hos mig som egentligen inte finns men som blir påklistrad ibland, för kvinnlig är jag ju faktiskt (jag målar naglarna, rakar mig under armarna och har bröst). Jag blev med hund i några timmar och inte med vilken hund som helst utan Nathalies chihuahua Calvin. Han blev snabbt ganska rastlös i min lilla lägenhet så jag bestämde mig för att vi skulle ta en promenad. En chihuahua i ett rosa koppel och jag, det var med tvekande steg jag tog mig ut. Ute var det i alla fall fint väder och jag kände mig hyfsat bekväm i den folktomma parken och det verkade Calvin också göra. Han var tydligen så pass bekväm att han ville bajsa inför mig. Han tvingade mig att bli sådär osexig jag skrivit om i ett annat inlägg, men som tur var hade han i alla fall vett att bajsa endast några steg från en soptunna.
Idag är en ny dag med nya möjligheter att utforska mina mindre upptäckta sidor (vilka jag kanske kommer att upptäcka men inte visa).

satan i gatan..

Kategori: allt möjligt

Hosta, snor och röda ögon.. bra förutsättningar en matchdag!

För jävla naiv..

Kategori: allt möjligt

Igår bröt vi alltså mot normer och jo, jag ska berätta om hur jag skrämde slag på en tant.. men inte idag. Idag är tankarna på en annan plats så det blir ett musiktips! "Alla vägar har sitt pris" - Lars Winnerbäck

Ett normlöst samhälle?

Kategori: allt möjligt

Det vet vi alla att vi inte har. Men idag ska vi bryta mot några.. får se hur jag känner mig när jag kommer hem ..

"Arbetet är omväxlande med många möten med människor.."

Kategori: allt möjligt

.. Ironiskt nog är meningen tagen ur en jobbannons där man söker parkeringsvakter. En person som precis fått bilen lappad är kanske inte så kul att möta..!? Jag skulle nog skynda mig därifrån !

Tjuvstart..

Kategori: allt möjligt

Härom dagen fick jag höra Jusin Biebers nya jullåt på radio och ett obehag växte i mig. Jag ville inte ha julmusik än! Men igår hände något som fick mig att längta efter pepparkaksbak, ljus, familj osv.. så idag fick Tommy Körberg stå för lite julmys. Man borde inte spela julmusik än men varför hålla på det dom dagar man verkligen är sugen? Jag har fortfarande inställningen att radio inte ska spela julsånger än men inser att jag faktiskt kan byta kanal så jag borde inte klaga, vilket jag inte gjort, bara sagt min åsikt, fast kanske med en lite klagande ton.. dubbelmoral? paradoxalt? Tommy slog Bieber med hästlängder i alla fall !