Emma

Tankar och annat skit

Tyskland ...

Kategori: allt möjligt

..here I come !! Den 28e oktober beger jag mig till Arlanda för att sätta mig på ett flyg som ska ta mig till Tyskland ! Det kommer att bli en underbar tid !

Har hittat den andra uppgiften ..

Kategori: allt möjligt

Kvällens aktivitet var planerad på Behrn Arena. ÖSK mötte IFK Göteborg. Att vinna hade haft stor betydelse för de båda lagen, det hade stärkt positionerna i tabellens topp. Den positiva känslan som fanns i kroppen, på grund av en bra start, försvann efter mycket slarv och några gula kort. Men någonting spännande hände ikväll, ännu en uppgift som ÖSK-fan uppenbarades. Att inte bara stötta laget till seger utan också att nu och då titta till ÖSKs anfallare (som trots ihärdig uppvärmning inte byttes in) så att inga skador skedde vid sidan av planen. Jag får nog se till att sitta där som stöd några matcher till. Att få se roligare fotboll när Malmö kommer och gästar Behrn arena, som förhoppningsvis kommer att vara lika välfyllt som ikväll, står förmodligen högt på mångas önskelistor.

svårt att vara tjej när det finns systrar?

Kategori: allt möjligt

Många frågar hur det är att vara ensam tjej i syskonskaran, "Det kan inte vara lätt om du ska träffa någon kille". Nej, det är sant det finns många som har åsikter. Det som förvånar mig är att ingen frågar hur mina bröder har det, hur deras tjejer ska bli accepterade av oss övriga, där systern borde väga ganska tugnt.

Jag som är uppväxt och fostrad av tre äldre bröder (senare storasyster också) hade en tuff tid då min äldsta bror började träffa någon där det märktes att det var seriöst, hon hette Maria. Jag var 15 år och undrade vart uppmärksamheten från min bror skulle ta vägen, det var någon som tog den ifrån mig. Sakta men säkert insåg jag tillslut, det kunde har varit att jag blev äldre men jag tror att det var för att det syntes att det var äkta, i alla fall insåg jag att det fanns kärlek för oss båda.
  Nu tre år senare kom dagen med stort D. Min bror gifte sig med denna Maria och jag kan bara säga att accepterad har hon blivit för längesen och hon fortsätter att växa för varje möte. Att se alla förbipasserandes beundrande och drömmande blickar under fotograferingen fick stoltheten att växa ytterligare, jag får ha dessa två i mitt liv. Och tillslut vill jag säga att jag älskar dom och all svartsjuka är som bortblåst !

kvinnor ..

Kategori: allt möjligt

..är vi, men inte kvinnliga. Lösnaglarna skulle promt på men det blev mest skratt och förmodligen åker dom av innan dagen ens börjat imorgon.

Den äldsta lämnar oss för en annan ..

Kategori: allt möjligt

När kostymen sitter på plats, när håret är fixat och när de båda uttalat ett ja är de man och hustru. Den i syskonskaran som visat vägen ända från början ska nu ta steget mot en annan värld. Han lämnar oss yngre för en annan, för att tillsammans med henne leva i det som kallas äktenskapet. Än en gång blir han den som är först. Jag tror att han har tagit rätt beslut och att vi syskon ska ta efter och väja rätt när vi en dag ska stå framför någon för att säga ja.





Glad för deras skull, det kommer att bli en härlig dag !!

dumhet eller rutin ?

Kategori: allt möjligt

Sitter, som så många andra nätter, med datorn i knät fast ögonen svider av trötthet. Än en gång funderar jag på om det är för att jag oftast gör så, att det har blivit en rutin, eller om det bara är för att jag är dum nog att inte inse att jag skulle må bättre av att stänga både datorn och ögonen. Men imorgon kommer en ny chans att avsluta tidigare än vanligt och låta smartheten vinna över vanan. Suck, vi får väl se hur det blir med den saken!


Dumma är vi allihopa men vissa är smarta nog att inse det..

seger !

Kategori: allt möjligt

En välförtjänt seger fick många ansikten att täckas av stora leenden. Ösk spelade rolig fotboll och plockade därför hem 3 poäng. Att äta pizza med Åke innan match gjorde att mitt humör redan var uppåt!