Emma

Tankar och annat skit

ont i..

Kategori: allt möjligt

rumpvecken ser jag som något positivt eftersom de framstått av hemfjärden runt på cykel med Sara som sällskap. Träningsvärken är välkommen !

Motion, skog och hund !

Kategori: allt möjligt

Det är mysigt, har inte varit ute i skogarna så mycket sen jag var liten ! Det är ju till och med skönt
att gå "själv" .. Det kommer att bli sköna 2 veckor ! Dessutom får jag kanske tillbaka konditionen jag hade för
inte så länge sen ! Vet inte riktigt hur jag ska klara bajspåsarna när de behövs ..

Redigering

Kategori: allt möjligt

"Du inser inte vad du haft förrän du förlorat det". Är det inte så ordspråket säger? Jag skulle vilja ändra det, "Du inser inte vad du saknat förrän du fått tillbaka det". Hängde med mamma en stund ikväll och kom plötsligt på hur bra jag trivs med att bara vara hos henne och hur jag saknat det.


Sammanfattning av dagen:
filmysyskonagellackläderoligtävlingodisnackärleklototalinslushoppingladunderbaramla

Gör sol att det blir varmt?

Kategori: allt möjligt

Ja, det säger till och med SMHIs väderrapport: 10 grader i stora delar av landet, men där det är sol blir det varmare.

"mamma tjatar, pappa gnatar. Jag står med ett smajl"

Kategori: allt möjligt

Nu när jag styrt upp rummet .. Borde jag ta tag i mig då? Nu vill jag bara ha sol så att det kan kännas som lite semester .. Sen får vi se hur det går med det där att ta sig i kragen ..




(100 inlägget, Grattis Emma)

skatten ..

Kategori: allt möjligt

.. är underbar när man får tillbaka sina pengar !!

Nu är det slut !

Kategori: allt möjligt

Aldrig tillbaka till Risbergska, aldrig mer HS3A !! Hur ska det gå nu ? Men vi kan inte slita oss ifrån varandra än, redan imorgon blir det date med klassen för att fira alla födelsedagsbarn !

Ännu en seger i bagaget !!

Kategori: allt möjligt

Känslorna var många när vi samlades på Olof Palmestorg denna tisdagsmorgon. Dagen med stort D. Dagen då Risbergska skolan och Karolinska läroverket möts i en prestigefylld kamp. Blöta och hesa intog vi ett regnigt rostagärde. Att Karolinska läroverket kastade kiss- och bajsbalonger bekom oss inte. Segern var vår och den är nu tillbaka där den hör hemma! När segertåget mot likkistan startade fanns ingar sura och blöta miner från de grön- och vitklädda eleverna!

Omringad av risbergskafolk, Till sången "grisarna tar över världen, grisarna blir fler och fler..",  och med likkistans vatten rinnande ner för kroppen kunde jag inte annat än att le. Jag tittade på de blivande studenterna och tycke för en stund synd om Karolinskas 3:or. Att ta studenten med en förlust måste vara bittert. Men stunden var ytterst kort och snabbt var jag med i sången igen för att hylla vår skola. Så på fredag får jag ta studenten med en seger i bagaget!