Emma

Tankar och annat skit

kursvecka

Kategori: allt möjligt

Jag är just nu på kurs, sånt man måste åka på när man läser på folkhögskola, och innan jag åkte hit trodde jag att jag skulle få mycket att skriva om. Funderingar, människor och allmänt skit (som det här kommer att bli). Men så roligt är det inte. Det som förmodligen har varit det mest utvecklande är att jag har kommit underfund med att jag är väldigt glad över att jag är som jag är och inte som vissa andra.

Sammanfattningen av den här veckan kommer att vara: En trevlig vecka där känslorna över att vara på kurs med alla dessa människor har ändras väldigt fort. Från "det här är helt okej" till "nu vill jag komma hem så fort som möjligt". Just nu är det en skön blandning, men där den sistnämnda väger lite tyngre.

så är det.

Kategori: allt möjligt

"Allt bra har skrivits av människor som mår dåligt eller har problem på ett eller annat sätt och ingen vill läsa om någon som mår bra och är lycklig." Just på grund av detta (eller för att jag inte har lust att reflektera över saker) skrivs det inte så mycket just nu, men snart ska jag på kursvecka och då kanske det blir ändring.