Emma

Tankar och annat skit

Lyckat fröken H..

Kategori: allt möjligt

Sitter stilla fast det är fint väder ute.. Men man måste ju testa för att veta.. Nu vet jag att jag inte ska gå i klack förrän knät är bra..

bra jobbat....

Kategori: allt möjligt

Ibland lyckas man så fantastiskt dåligt!

Hur ska man göra?

Kategori: egna tankar..

På vägen hem från Elins hamnade jag bakom ett par som gick bara ett halvt steg långsammare än jag. Ni vet sådär så att det är svårt att veta om man själv ska sakta ner eller om man ska öka ytterligare för att gå om. Jag bestämde mig för att öka. När jag till slut hamnat precis bakom och skulle om, ökade dom också! Så jag sänkte farten och tänkte att vi på det sättet skulle hamna en bit ifrån varandra, vad gör dom då? Jo, dom saktar ner! Lösningen på problemet blev att gå över gatan, jag skulle ändå svänga. Jag hann inte slutföra tanken "bara för att kommer dom också att gå över..." innan dom sneddade över gatan. Illa! Jag vet inte om dom tyckte att det var roligt eller om det bara blev. Nästa gång kanske jag ska gå i kapp och sen hamna i samma takt, kan bli roligt. Eller inte. Hamnar jag i samma situation ska jag nog börja springa, då lär dom inte hänga på.

Flowerpower!

Kategori: allt möjligt

Hösten blomköp har gjorts .. tror att det var nästan exakt ett år sen jag investerade sist. Hoppas att dom här håller längre än de förra. Köpte bara blommor med "lättskött!" på. Det är fint just nu i alla fall.

Problem på hög nivå.. eller?

Kategori: allt möjligt

Hur kommer det sig att när man inte har några föreläsningar i skolan klagar man på att det är så lite att göra, men när det väl kommer en föreläsning orkar man inte gå dit? Jag borde gå, jag vill inte, jag borde, vill inte, borde, inte...

Bullshit

Kategori: allt möjligt

Jag har tittat på "tjej-film" hela kvällen, det känns inte alls bättre. Jag vill bara kramas ännu mer.

Positivt ..

Kategori: allt möjligt

Fint att vara skadad, då får man titta på massa film!

självplågeri

Kategori: allt möjligt

Det är en konstig upplevelse att få se sin knäskål sitta på yttersidan av benet, ännu konstigare är känslan av att dra tillbaka den själv. Jag fick vara med om det i lördags. Frustrationen över att inte kunna röra mig som jag vill har sen i söndags varit den övervägande känslan inom mig. Rastlös som vanligt, och ännu värre nu, gick jag ner till träningen igår för att titta på vilket var rena självplågeriet! Här måste jag stå stilla medan dom får springa.. Fy! Men jag ska snart vara tillbaka!

Positiv psykologi..

Kategori: allt möjligt

Ska testa på det här med att ha en psykologisk coach.. Inte en psykolog som jobbar med sjukdomar utan en coach som jobbar med det positiva och förstärker den sidan av ens tankar. Bra grej! Det svåraste var nog att prata i 45 min med mig i centrum. Det här blir lätt, var min tanke innan jag gick dit. Jag gillar ju att prata om mig själv. Början var ganska lätt, jag fick berätta om mig själv. Sen kom biten med att jag ska prata om hur jag tänker, inte det som man tänker är det stereotypa psykologsnacket "hur känns det", "hur känner du nu" utan "vad är dina tankar kring det här", "varför tycker du att det är viktigt". Än en gång Bra grej! men jobbigt vissa gånger.
Mål bestämdes, vilka är mina privata. Det vi sa och det som kommer att sägas är privat men jag kommer nog att behöva skriva om hur det går.
 
Spontan tanke efter första gången, Det här blir bra!
Andra tanken, stackarn får det inte lätt med en socialpsykolog som klient..

Jag ser vad som händer...

Kategori: allt möjligt

Eller? Jag ser mina händer hålla i olika slags stickor i alla fall.. jag har precis stickat en mössa (inte snygg men man ser att det är en mössa) . Nästa projekt blir att lära mig virka så jag kan sätta något på mössan. Haha, något konstigt har hänt! Jag undrar hur länge det här håller i sig...

studentliv

Kategori: allt möjligt

Trivs väldigt bra just nu! En kaffe och Torsk på Tallin i väntan på att gå iväg för att fika med Nettan och Hb.