Emma

Tankar och annat skit

bild

Kategori: allt möjligt

Jag och Sara har återförenats !Var tvungen att lägga upp en bild på superduon !! Bilden är dock tagen i Örebro men vad gör det !?

ett sånt här värdelöst inlägg

Kategori: allt möjligt

Att befinna sig i ett land där man inte förstår språket kan vara frustrerande. Att vara i ett land där du förstår kan vara lika jobbigt i och med att du hör allt skit som sägs. Så meningen med det här inlägget skulle väl vara att få fram hur mycket jag trivs i Tyskland.

ett lugn i själen

Kategori: allt möjligt

Klockan var ungefär 20.20, kroppen var på helspänn, benen kunde inte vara stilla, tankarna far runt, lika så fjärliarna i magen. Kort därefter hördes ett skrik på centralstationen i Düsseldorf. 
  Själen befann sig i ett lugn, jag fick äntligen träffa Sara. Glädjen på stationen var enorm och jag tror inte att någon i närheten undkom vår förtjusning över att ses.
  Det går inte att beskriva hur det känns att vara här, som vanligt men ändå annorlunda. Nu ska jag njuta hela helgen !!!

det blir aldrig som man tänkt..

Kategori: allt möjligt

Man kan planera i dagar innan, i minsta detalj, minut för minut, men det blir ändå aldrig som man tänkt sig. När det spricker på det första stället så missar man alla andra planer också. Man kanske borde lära sig att aldrig planera så mycket för att inte misslyckas eller göra någon besviken.

Vi säger också ett STORT grattis till Moa som fyller år idag(/igår, den 24)

boktips

Kategori: allt möjligt

Nu ska jag pröva på något nytt: boktipset

Den här gången blir det "Syns jag? Hörs jag? -konsten att få fram det du vill ha sagt" av Bert Stålhammar. Jag har inte läst hela än men början har gjort intryck.

uppskatta ensamheten

Kategori: allt möjligt

Ibland blir jag förnuftig och förstår att det faktiskt är skönt med lite egentid. Därför passade det bra med 4 timmar ensamhet i Uppsala. Mamma slapp köra innan tenta/lektion och jag fick tid för att handla lite. Händer det inte allt för ofta är det faktiskt ganska skönt ..

för mycket stolthet och för lite förnuft

Kategori: allt möjligt

Att kluncha om något, tex förloraren får bada, kan liva upp den tråkigaste höstkvällen på en kursgård utanför Flen. Att förlora en sån klunch kan göra att du blir offer för de andras skratt. Och som förmodligen redan listats ut gjorde jag en stor tabbe igår. Jag var med på en klunch och var tvungen att bege mig ner till sjön för ett dopp. Medan stoltheten på ena axeln diskuterade med förnuftet på den andra gick jag upp till stugan och bytte om. Jag visste att hedern spelade en för stor roll för att jag skulle strunta i en klunch på grund av några sekunders kyla. En kort stund efter doppet höll jag på att besluta mig för att inte kluncha om såna "dumma" saker någon mer gång. Men så slog det mig, hur ska jag då kunna få tråkiga höstkvällar att försvinna? Och det är ju ovärderligt att se någon annan bada när du vet att det lika gärna kunde vara du som låg där i vattnet. Så, jag tar sax, vad tar du?