Emma

Tankar och annat skit

Svenska krogen

Kategori: allt möjligt

Vad är det som är svårt att förstå i en mening som "Gå härifrån, ingen av dem är intresserad av att dansa med dig."?
   Att vara på svenska krogen igen var en upplevelse. Jag kom inte ihåg att det var en sån köttmarknad. Antingen går man dit för att supa upp alla sina nyinkomna pengar eller så går man dit för att hitta ett ragg. Kul, jättekul. 
  Idag säger vi tack till dagens hjältar, Hannes och Marcus. Väggen som höll påträngande killar borta. ")

Imorgon blir det en lååång tvättdag. Packningen ska sorteras och tvättas för att sedan sorteras igen och läggas in i den nyinköpta gardeoben (förlåt för lång mening). Kom gärna och hälsa på !

Lördagen ...

Kategori: allt möjligt

Som misstänkt blev kvällen spårad, men väldigt rolig ! Sista helgen som vi alla fick parta ihop och ingen kan komma och säga att vi inte partade !

Nytt kött är fräscht kött

Kategori: allt möjligt

Under gårdagen väntades byggpojkar från Halmstad. Och där stod dom. Upprymda av vaxningen, som medförde en smärta jag aldrig känt förut, traskade jag och Sara fram för att hälsa. Vi blev snabbt deras ”guider” och bestämde träff för att ta en tur till Toy Market. Dessa pojkar visade sig vara helt okej trevliga. Deras avfärd kl 06.00 morgonen efter tycktes inte avskräcka dem ifrån att följa med Svenska skolan ut på lite party. Så vi styrde bussarna mot Casablanca där internatet först hade en liten avslutning för alla som ska åka hem/julavslutning och sen sammanstrålade med byggarna.
   Kommer det nya till detta internat får de mycket uppmärksamhet, är dessa nya killar blir det kanske ännu mer. Så, lika lätt som de har att såga av en bräda, lika lätt gick det att få tjejerna på fall, eller var det tvärtom? Lika lätt som vi har att få sviniga mzungo-priser, lika lätt var det att charma byggare från Halmstad.
   Ikväll blir det dock en kväll med internatet, kan bli trevlig, kan bli rolig, kommer att bli sjuk !

Rektorns fredagsfräckis!

Kategori: allt möjligt

För att liva upp stämningen på boardingen efter ett boardingmöte om vad som hade hänt under helgen, dvs, vilka som blev relegerade och varför, så berättade vår rektor en lite fredagsfräckis.


Det var en kvinna som kände sig besvärad av en man på jobbet.
Hon tog upp detta med sin chef.
-Det är en man som pratar hela tiden om att mitt schampo luktar så gott.
-Men.. det är väl något positivt?
-Nej, för han är dvärg.

Höstens känslor ..

Kategori: allt möjligt

Skratt, dryga kommentarer, förfest, bakverk, gråt, bekvämlighet, diskussioner, toalett poesi, irritation, dans, förtroenden, plugg, Kärlek! Jag skulle kunna skriva länge för att beskriva "Örebro-huset". Idag insåg jag att den här hösten har varit underbar, och det beror mest på dem som bor i mitt hus (jag lovar jag ska inte bli för sliskig).
DOCK, är detta ett internat, och då är det ju som det är.
Frihet? Finns inte.
Privatliv? Skulle inte tro det. (Gossip finns även här)
En acceptabel höst? Absolut !